https://cdn.zilvercms.nl/http://rwlp.zilvercdn.nl/regio deal

Oost-Groningen sluit Regio Deal met het Rijk

Hand erop! Oost-Groningen sluit een Regio Deal met het Rijk. Rijksoverheid, provincie en gemeenten, bedrijven, kennisinstellingen, en maatschappelijke organisaties zetten samen de schouders onder de leefbaarheid in Oost-Groningen. Met de Regio Deal wordt geinvesteerd in de kracht van Oost-Groningen. Er wordt ingezet op goede opleidingen, meer kans op werk, goede voorzieningen, het verbeteren van de gezondheid en het behouden van een mooie woonomgeving.
 

Het RWLP verzorgt het programmamanagement, de communicatie en administratie van de Regio Deal Oost-Groningen. Wil je meer weten over de Regio Deal Oost-Groningen? Kijk dan eens op de website www.regiodealoostgroningen.nl

https://cdn.zilvercms.nl/http://rwlp.zilvercdn.nl/krimpcongres

Krimpcongres 31 oktober groot succes

Het jaarlijkse nationale Krimpcongres van BZK kwam dit jaar naar Groningen. Het RWLP verzorgde een deel van het middagprogramma. Met twee excursies en workshops namen we zo'n 60 bezoekers mee in onze opgave. In het centrum van Oude Pekela gingen de deelnemers met elkaar aan de slag met de gebiedsgerichte aanpak en lieten we de aanpak van het centrum zien. In Muntendam vertelden we over de verduurzaming van particuliere woningen en dachten de deelnemers met ons mee over de aanpak voor verduurzameing bij mensen met een smallere beurs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief?

Vul hier uw gegevens in en wij voegen u toe aan onze maillijst